Sommarjobb på Malta

Postat

Vi vet alla att sommaren i Sverige är en högoddsare, man vet aldrig riktigt hur den kommer bli. Visst kan det bli en enormt varm och härlig sommar även här men det finns länder, inte allt för långt bort, som erbjuder sol nästan 365 dagar om året. Och det bästa av allt, företagen som etablerat sig där, framför allt spel och bettingföretag, söker under sommaren efter duktiga människor som vill njuta av den härliga solen och samtidigt tjäna pengar. Malta är en vacker ö som ligger i södra medelhavet, många företag finns här på grund av de förmånliga skattereglerna och härliga klimatet. I Malta kan du arbeta inom hotell och restaurangbranschen, det finns gott om klubbar och restauranger som ständigt söker efter duktiga medarbetare.

Kärnan i Malta är dock spel och kasinobolagen, kanske tycker du om att skriva? Då kan du söka jobb som skribent åt något av spelföretagen, är du duktig på webbprogrammering eller design kan du söka jobb inom det. Även säljare, oddssättare och kundtjänstarbete är populära arbeten i Malta.

Vad är det som gör Malta så attraktivt bland svenska arbetssökare?

En kombination av den härliga medelhavsvärmen och alla stora klubbar gör att många människor söker sig till just Malta, de flesta företag erbjuder en bra lön med fina förmåner, exempelvis gratis boende i närområdet. Att du dessutom kan gå ut och uppleva ett av världens bästa festliv på din ledighet gör inte det hela sämre.

Du måste inte kunna massor om spel för att söka sommarjobb i Malta, de flesta företagen erbjuder betald utbildning under den första tiden innan du sätts i arbete, på så vis kan du känna dig trygg. Du får ofta en kortare utbildning om företagets tjänster och vad du ska tänka på, beroende på vilket jobb du sökt. Chansa inte i sommar, utan sök ditt drömsommarjobb på en av världens härligaste öar.